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Ingredients: ORGANIC RAW MILK (hay milk g.t.s.), salt, CULTURED CHEESE, animal rennet.
contains the following allergenic ingredients: Milk
The organic hay milk is processed in the traditional village alpine dairy. Only lactic acid bacterial cultures and animal rennet are used for coagulation. After the salt bath, the fresh cheeses are placed in special ripening cellars for at least 6 months, where the rind and taste are formed after elaborate manual smearing.
| producer | Hersteller: Baldauf Käse |
| association | Bioland |
| certification authority | DE-ÖKO-006 |
| origin | Germany |
| unit | kg |
| quality | DE-ÖKO-006 |
Wir bemühen uns stets um exakte Angaben, aber gelegentlich passieren Fehler. Bitte kontrolliere ggf. die Angaben auf dem Etikett des Produktes. Sollten unsere Angaben fehlerhaft sein, werden wir den Artikel natürlich zurück nehmen!
| Energie kJ / kcal | Fett | davon gesättigte Fettsäuren | Kohlenhydrate | davon Zucker | Eiweiß | Salz |
| 410 kcal | 34,0 g | 23,0 g | 0,1 g | 0,1 g | 26,0 g | 1,5 g |
Gekühlt bei <10 °C lagern
Lebensmittel
Fettstufe: Rahmstufe (DE)
Reifezeit 4 Monat(e) , rindengereift
Käsegruppe: Hartkäse
Fettgehalt in Trockenmasse: mindestens 50 %
| Energie | Fett | gesättigte Fettsäuren | Kohlenhydrate | Zucker | Eiweiss | Salz |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1700 kJ = 410 kcal | 34.0g | 23.0g | <0.1g | <0.1g | 26.0g | 1.5g |
Nettofüllmenge: 1.6 Kilogramm (kg)
kein Pfand (DE)
kein Pfand (AT)