Fast-growing, spicy herb. Ideally suited for sowing in trays. Cress is a light germinator, so do not cover the seed, just press it down and keep it moist. You can harvest after just 8 - 10
days and give your salad the right flavor. From March to September, cress can also be sown in the open in a wide bed. Fertilizing is not necessary. "TIP": Cress is particularly popular as a
topping for bread or in herb quark, but you can also use it to refine sauces and soups.
Sowing: All year round, outdoors from mid-April to mid-SeptemberHarvest time: All year roundContent is sufficient for
approx. 5 m²Please store seeds in a dry, cool and dark place! Seeds not suitable for consumption.
Herstellung in Deutschland . Ursprung/Rohstoffe: Deutschland
certification
EU Bio-Siegel
Association and control
Demeter (DD)
Züchtungsmethode
samenfeste Sorte
Nonfood
Hersteller
Bingenheimer Saatgut AG 61209 Echzell-Bingenheim, info@bingenheimersaatgut.de49603518990 Marke Bingenheimer Saatgut
Die Bingenheimer Saatgut AG bietet ökologisches Saatgut samenfester Sorten von Gemüse, Kräuter und Blumen. Darüber hinaus zielen unsere Bestrebungen vor allem auch auf den Erhalt und die
Förderung der Sortenvielfalt für den Ökolandbau. Aus diesem Grund pflegen wir in unserem partnerschaftlichen Netzwerk einen intensiven Austausch mit unseren Vermehrungsbetrieben und
unterstützen aktiv die Förderung der Ökologischen Züchtung durch den Verein Kultursaat e. V.